Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ.

Η διαδικασία της κατασκευής ιστοσελίδων που ακολουθούμε βασίζεται σε καλές πρακτικές υλοποίησης, ανοικτής και επεκτάσιμης αρχιτεκτονικής, με την χρήση του ανοιχτού κώδικα CMS (Content Management System) WordPress.

Διαμορφώνουμε ιστοσελίδες με εύκολη και κατανοητή δομή αποσκοπώντας στο να εντοπίζουν άμεσα οι χρήστες την επιθυμητή πληροφορία. Επίσης εφαρμόζουμε το απαραίτητο Search Engine Οptimization (SEO) ώστε η ιστοσελίδα να καταλαμβάνει υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Branding

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ.

Η διαμόρφωση μιας κατάλληλης εταιρικής ταυτότητας συνιστά ουσιαστική πτυχή της προβολής της επιχείρησης σας και των προϊόντων της. Δουλειά μας είναι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία (από τη δημιουργία του κατάλληλου λογοτύπου έως τo social media management) που θα χτίσουν την ισχυρή ταυτότητα που χρειάζεται η επιχείρησής σας για να ανθίσει.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ RESPONSIVENESS ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.

Διαδικτυακή Διαφήμιση

ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ.

Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τη διαδικτυακή πορεία της επιχείρησή σας, ακολουθούμε τις επιταγές των σύγχρονων εξελίξεων στον τομέα του online marketing. Έχοντας ως αφετηρία την παροχή βασικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, προχωράμε με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδα σας (SEO, SEM) και τη διαφημιστική προβολή σε μηχανές αναζήτησης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συνεργασία μας με τον Κο Μπαρπαγιάννη είναι πολυετής. Πρόκειται για έναν εχέγγυο συνεργάτη, στον οποίο μπορούμε να βασιστούμε. Ανταποκρίνεται άμεσα όταν τον χρειαζόμαστε και η άποψη του είναι πάντα τεκμηριωμένη, ενώ προτείνει τις καλύτερες λύσεις προσεκτικά και βασισμένες στις ανάγκες μας. Είναι πάντα ενημερωμένος για τις εξελίξεις στον τομέα του, γεγονός που δίνει στον ίδιο την ευελιξία και τη δημιουργικότητα που χρειάζονται για να αναπτύξουμε νέες ιδέες, να διασφαλίζουμε και να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας. Διεξάγει τις εργασίες που του ανατίθενται με ακρίβεια και συνέπεια. Πάντοτε προσαρμόζεται στις δυσκολίες που παρουσιάζονται και υπερβαίνει εαυτόν ώστε να επιλυθούν γρήγορα ούτως ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα στους ανθρώπους που φροντίζουμε και τους συγγενείς τους. Έχουμε συνεργαστεί άψογα σε μεγάλα ευρωπαϊκά project για την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών υποστήριξης ηλικιωμένων και η συμβολή του υπήρξε καίριας σημασίας. Δεν είναι τυχαίο που είναι ένας εκ των σταθερών συνεργάτων των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων “Άκτιος”, για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι και μπορούμε να τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Συνεργαζόμαστε σταθερά με την MAKEITREAL για όλες τις ΙΤ ανάγκες μας από το 2014: Από την συντήρηση των δικτυακών τόπων, την παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ανάπτυξη custom εφαρμογών για τη χορήγηση ψυχομετρικού υλικού, τη φροντίδα και την ανανέωση του hardware και της υποδομής των κτηρίων μας, μέχρι τη συμμόρφωση στο GDPR. Έχουν ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία μας και έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μας.

Άμεση και υπεύθυνη αντάποκριση σε οποιοδήποτε ερώτημα αφορά τη δουλειά του. Συνέπεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Πολύ καλή συνεργασία.

Μαρία Ελευθεριάδου, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Having worked with George for about ten years I can say how delighted I am with his terrific capacity to understand his “customers” and his commitment to us all. He is extremely cooperative and sees himself, correctly, as an essential member of our media and project teams. In the development of the electronic library for gerontology and geriatrics (www.gerolib.gr) we really chose to work with him as he has become an expert in the wide field of ageing and thus was a very well informed and helpful team member and designer of the technical aspects of this very innovative web site. He remains the web master for the e-library and feels, as we do, that he has invested time and effort to make it something really useful in Greece. We have worked with him on the 50plus web site – he has been our web master for many years: revision of the web site has always to be done by us and again he provides clear help and advice and is a real supporter of our efforts.(www.50plus.gr). He responds quickly and intelligently and with insight into both the social and technical problems of using and designing web sites. I cannot recommend him highly enough.

Άριστος συνεργάτης, δυναμικός στις προτάσεις και φιλικός στην εξυπηρέτηση. Τεχνογνωσία του αντικειμένου σε πολύ υψηλά επίπεδα και το πιο σημαντικό “με ταχύτητα” στην εκτέλεση έργου που αναλαμβάνει. Δύσκολα συστήνω αλλά εδώ πρόκειται για φωτεινό παράδειγμα επιστήμονα που κατέχει γνώση και του βγάζεις το καπέλο!

Πάρα πολύ καλή συνεργασία, αξιόπιστοι, γρήγοροι, ευέλικτοι και γνώστες της δουλειάς τους.

Αντώνης Σπανός, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ (ΕΛΕΥΣΙΝΑ)

Εξαιρετική γνώση της δουλειάς του και πολύ άμεσος!

Η MAKEITTREAL είναι μια αξιόπιστη εταιρεία, ο δημιουργός της κος Γ. Μπαρπαγιάννης έχει εμπειρία, επαγγελματισμό και συνέπεια. Η συνεργασία που έχουμε είναι ικανοποιητική και με ασφάλεια για οτι προκύψει μελλοντικά!

Συνεργαζόμαστε με την εταιρία επι σειρά ετών. Οι υπηρεσίες και η εξυπηρέτηση που λαμβάνουμε είναι άψογη. Είμαστε μια εταιρία που δραστηριοποιούμαστε σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά όπως αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου με έδρα το Λονδίνο και οι υπηρεσίες που έχουμε λάβει προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο προϊόν μας, έχοντας σημαντική συμβολή στην επίτευξη των στόχων μας. Η εταιρία μάς έχει υποδείξει νέους τρόπους και ευέλικτα σχήματα ώστε να μεγιστοποιήσουμε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου μας, όπως επίσης και σε τακτά χρονικά διαστήματα να ανανεώνουμε τις εμπορικές και διαφημιστικές μας τακτικές για την προσέλκυση νέων επισκεπτών-πελατών. Η επιλογή μας έχει επιβραβευθεί με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε την προστιθέμενη αξία του προϊόντος άμα δεν την σημαντική αύξηση του μεριδίου στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Σάκης Κοτινόπουλος, MANAGER ΣΤΗΝ LONDON GREEK TRAVEL PARTNERS

Με το κο Μπαρπαγιάννη έχω συνεργαστεί τόσο στη δημιουργία του επαγγελματικού μου site όσο και για τη προβολή της δουλειάς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό που μπορώ να βεβαιώσω με σιγουριά είναι ότι είναι άρτια καταρτισμένος, απόλυτα συνεπής στους χρόνους και σε ό,τι δεσμεύτηκε να κάνει, φιλικός, ευγενικός και υποστηρικτικός- ειδικά το πρώτο και φυσικά το πιο δύσκολο διάστημα-στη λειτουργία του site μου. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε φίλους και γνωστούς και εύχομαι να παραμείνει στη ζωή του έτσι καλοπροαίρετος και έντιμος επαγγελματικά.

Σταυρούλα Κωνσταντάκου Οικονόμου, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Αποφάσισα να προχωρήσω στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας μου το 2015. Η συνεργασία μου με την MAKEITREAL ήταν και είναι μία θετική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Ο επαγγελματισμός, η ευελιξία, η ταχύτητα αλλά και η αμεσότητά της, βοήθησαν στην υλοποίηση της ιδέας μου την οποία και φυσικά συνεχίζει να υποστηρίζει. Εκτίμησα ιδιαίτερα ότι προσπάθησε να δώσει λύσεις σε όλα τα επίπεδα αξιολογώντας τις ανάγκες μου και προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες. Καθώς επίσης και την ασφάλεια που νιώθω ότι θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το συντομότερο δυνατόν, οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Αντιγόνη Κουράκου, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου του και πολύ γρήγορος και άμεσος! Η καλύτερη συνεργασία με τεχνικό Η/Υ!

Συνεργαστήκαμε με τον Γιώργο Μπαρπαγιάννη για τις τελευταίες 3 ανανεώσεις της ιστοσελίδας μας. Ο Γιώργος λειτούργησε όχι μόνο σαν webdesigner αλλά και ως σύμβουλος για την ανάπτυξη όλης της digital marketing στρατηγικής της οργάνωσής μας. Ο χρόνος ανταπόκρισής του στις ανάγκες μας ήταν άψογος και η υποστήριξή του σε έκτακτες καταστάσεις εξαιρετικά βοηθητική.

Μυρτώ-Μαρία Ράγγα, CEO ΤΗΣ 50ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ

Ο κ. Μπαρπαγιάννης Γεώργιος υπήρξε συνεργάτης μου για δύο χρόνια στην υλοποίηση και διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων των οποίων είχα την ευθύνη του management. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία μας, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω τις εξαιρετικές γνώσεις και δεξιότητές του, την υψηλή επαγγελματική του ευθύνη, την εργατικότητά του, τον ζήλο και την προσήλωση για την επίτευξη των εκάστοτε στόχων, καθώς και την ευκολία του για ομαδική συνεργασία.

Με την εταιρεία MAKEITREAL και τον Γιώργο Μπαρπαγιάννη συνεργάστηκα για τη δημιουργία του ιστότοπού μου www.withoutdoubt.gr. H συνεργασία μου μαζί του ήταν άψογη σε κάθε στάδιό της. Ο επαγγελματισμός του και οι γνώσεις του μου εξασφάλισαν ένα άρτιο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα ακριβώς όπως το φαντάστηκα.

Η συνεργασία με το κο. Μπαρπαγιάννη είναι άψογη. Υπάρχει επαγγελματισμός, άριστες γνώσεις για το αντικείμενο αλλά και σε θέματα marketing για τη προώθηση μιας ιστοσελίδας, και ένα μόνιμα τέλεια προσεγμένο και καλόγουστο αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ.

Web Design

Web Development

IT Support

Branding

Logo Design

Corporate Identity

Social Media Marketing

SEO & Online Marketing

Content Awareness Marketing

Θέλετε να μιλήσουμε;

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;